|
Wędzenie ŁOSOSIA na zimno w komorach Mauting
Wędzenie ŁOSOSIA na zimno w komorach Mauting
- równomierność suszenia i koloru
- powtarzalność produktu
- skrócenie czasu suszenia
- zmniejszenie strat
- znaczne oszczędności energii
- najlepsze na świecie do wędzenia Łososia na zimno
- większość producentów Łososia pracuje wyłącznie na komorach Mauting
Fermentacja i dojrzewanie w komorach Mauting
Fermentacja i dojrzewanie w komorach Mauting
- nowe opatentowane technologie suszenia
- skrócenie czasu procesów
- nowe systemy cyrkulacji powietrza w komorze DAF1 , DAF 2 , Cross Floow
gwarantujące 100% równomierne suszenie produktu niezależnie od położenia
wózka w komorze i miejsca na wózku.
- oszczędność energii do 60%
Separator NOCK
Separator NOCK
- przeznaczony do oddzielania wody z odpadów produkcyjnych
- możliwość wykorzystania suchej masy w biogazowni
- oszczędności za utylizację odpadów
Skórowaczki NOCK
Skórowaczki NOCK
- przeznaczone do mięsa , ryb i drobiu
- zmniejszenie strat produktu
- skrócenie czasu procesu
- zwiększenie jakości produktu
- zintegrowanie z liniami rozbiorowymi
- prosta obsługa
P1

|